100ste Ronde van Vlaanderen. Aangevuld met foto’s!

100ste Ronde van Vlaanderen:

Wielrennen supportersclub Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

De strijd is gestreden en wat een strijd.  Zelden zo’n mooie wedstrijd gezien met spanning alom. De toppers waren op de afspraak. Sommigen hadden pech of werden door valpartijen uitgeschakeld. Denken we maar aan Tiesj Benoot en Greg Van Avermaet.
Het team Trek Segafredo was op de afspraak. Fabian kon rekenen op sterke knechten en op super knecht Stijn Devolder. Wat die laatste allemaal uit zijn benen schudde, heeft menig wielerliefhebber bekoord. Naar het einde toe van de wedstrijd was het aan de kopmannen zelf. Peter Sagan deelde zijn genadestoot uit op de Patersberg en reed dan solo naar de eindmeet in Oudenaarde. Een verdiende winnaar. Cancellara werd tweede en Sep Vanmarcke derde. Proficiat aan allen om er zo’n prachtige en spannende wedstrijd van te maken.
Bij de dames kwam het tot een sprint tussen Lizzie Armistead en Emma Johansson. De wereldkampioene haalde het uiteindelijk. Chantal Blaak werd derde.

Op zondag 3 april aanstaande zullen wij de wedstrijd volgen op groot scherm in onze gelegenheidscafé: “De Flandrien”. We toveren het ‘Buurthuis St.- Lodewijk’ weer om tot een ontmoetingsplaats voor de wielerliefhebber.

Wielrennen supportersclub Stijn Devolder Sellewie Deerlijk
Voorbeschouwingen en napraten kan bij een fris pintje ons getapt door onze eerste lokaalhouders ‘Sylviane en Serge’. Na de koers is er gezellig samenzijn. Kortom voor elk wat wils!
Vanaf 9.00u ’s morgens zijn jullie van harte welkom. Wie weet wordt het een lange dag en mooie nacht!

Zo was het in 2008 en 2009!

Wielrennen supportersclub Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Wielrennen supportersclub Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

U komt toch ook ! ! !

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *