2019-10-22: STIJN STOPT!

Naar jaarlijkse gewoonte komen we, ter voorbereiding van het ledenfeest, samen met Stijn. Zo ook gebeurde dit gisteren in het ‘Blue Woods Hotel’.

Dit is een moment waarop Stijn veel vertelt over het voorbije seizoen doch… Deze keer had hij wel uitzonderlijk nieuws, na rijp overleg met zijn familie, niet over één nacht ijs gegaan, heeft hij de beslissing genomen:

Stijn stopt als actieve profwielrenner!

Een beslissing die wij, ook al betreuren wij het, moeten respecteren. We mogen stellen dat Stijn met trots kan terugblikken op zijn 26-jarige carrière als wielrenner. Hij reed een palmares bij elkaar waarop menig een jaloers kan op zijn! Dit zowel bij de jeugd als bij de profs. Ons rest er te zeggen:

Bedankt Stijn voor de 14 prachtige jaren die we als supportersclub samen mochten beleven. Succes en veel plezier in je verdere leven!

Natuurlijk komen wij hier later op terug en zal, zoals we altijd hebben beloofd, op een latere datum ergens in mei 2020 voor een passend afscheid worden gezorgd.

Als er méér nieuws is, zal u het hier zeker kunnen lezen.
U kan via onderstaande link gerust een bericht, boodschap, … achterlaten.
Stijn zal deze zeker lezen!

4 thoughts on “2019-10-22: STIJN STOPT!”

 1. Best wishes for you Stijn when moving onto the next stage in your life. Will miss travelling over from Wales to watch the cobbled races, and not seeing you racing. Have really enjoyed watching your battles over the cobbles each year, riding with great panache and spirit. A personal highlight for me, was watching you in the 2013 E3 Harelbeke race, where a mechanical put you off the back of the peloton at a crucial moment, and you powered up the grass banking beside the cobbled climb, to simply pass the slower riders with sheer ease, and no fuss! Anyway all the best, you will be missed!

 2. Het seizoen is voorbij , ik dacht ,eens kijken hoe het zit met Stijn tot nog toe niks gehoord, tot op vandaag . Veel renners in Belgie zijn de revue gepasseerd, Maar weinigen kunnen dergelijk palmares voorleggen.Er is een tijd van komen en gaan ,de tijd van gaan is echter gekomen .T’is mooi geweest , Proficiat, dank u voor de vele mooie jaren. Prestaties om u tegen te zeggen.Het ga je goed ,succes in de toekomst.Grtjs van oes.

 3. Stijn, good luck for all!!
  Thanks for you wonderful races!
  You are an incredible example for all the riders.
  Stefano, Genova, Italia.

 4. Zal Stijn herinneren als een renner zonder veel praatjes maar altiid de koers aantrekkelijk probeerde te maken
  Nog veel succes met alles wat je nog onderneemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *