3 Daagse De Panne – Koksijde 2017

Wielrennen supportersclub Stijn Devolder Sellewie Deerlijkwebsite: http://www.driedaagse.be/

Wielrennen supportersclub Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

Klik hier voor de deelnemerslijst:  Startlijst

Rit 1: De Panne – Zottegem. De rit werd gekenmerkt door een vroege ontsnapping, vele valpartijen en een super gemotiveerde Philippe Gilbert. Hij is dan ook de terechte dagwinnaar.
Wijzelf waren aanwezig op de “Haaghoek”. Stijn zat in de achteropkomende groep. Hij ondernam enkele pogingen doch kreeg geen steun.
Uitslag Rit 1

Rit 2: Ook nu weer tal van ontsnappingspogingen. Een kleine groep geraakte uiteindelijk weg na het vormen van waaiers in de “Moeren”. Gilbert was bij de pinken, won enkele knelspurten en verstevigde daardoor zijn leiderspositie. Kristoff was uiteindelijk de snelst. Hij klopte Theuns en Kittel in de spurt. Stijn eindigde in de groep achter de leiders.

Rit 3a: In de korte voormiddagrit toonde Marcel Kittel zich de sterkste vóór Kristoff en Sasha Modolo. Op 10km van het einde kwam Kittel ten val. Dank zij een sterke achtervolging met ploegmaten slaagde hij erin om aansluiting te vinden en de zege toch nog binnen te halen. Proficiat!

Rit 3b: In een tijdrit van 14,3km zou er nog weinig veranderen aan het klassement. Luke Durbridge won. Chavanel werd 2de en Kristoff 3de.
In et klassement heeft eindwinnaar Gilbert 38″ voorsprong op Matthias Brandle en 43″ op Alexander Kristoff.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *