Geplande Activiteiten

Onder deze rubriek vindt u alle activiteiten die we met de club plannen dit jaar.

Zal dus regelmatig en ten gepaste tijd aangepast worden.

2 thoughts on “Geplande Activiteiten”

 1. We zijn bijna klaar met de Ronde Van Frankrijk (nog 2 zware ritten). Wat is het aangenaam om onze Stijn hierin te volgen. Hopelijk kan Stijn stand houden tot het einde. Op dit moment is hij in ieder geval uitstekend bezig. Velen denken van niet, als ze alleen de uitslag bekijken. Stijn moet zijn ploegmaat Bauke Mollema helpen aan een mooi klassement. Voorlopig is hij daar goed in geslaagd (9e plaats). Laat ons hopen, dat Stijn slaagt in zijn opzet en ook voor Bauke natuurlijk.

  1. Inderdaad Marc en Roos.
   Super dat Stijn zo zijn team kan bijstaan. Gisteren zagen we hoe hij aan kop van het peloton reed bij een beklimming. Dat is het wat werkers doen voor de ploeg: koptrekken en drinkbussen ophalen en naar de ploegmaten brengen.
   Bauke Mollema staat nu op een mooie 9de plaats wat mooi is. Hopelijk blijft hij in de top 10 in Parijs. Er wachten nog 2 loodzware ritten.
   We blijven duimen voor het ganse team, pech kenden ze genoeg in deze Tour!
   De resultaten van Stijn staan zeker niet in verhouding met zijn werk in het peloton. We denken wel dat de meeste supporters zien wat Stijn doet enne… we blijven het op de voet volgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *