Familie Stijn Devolder in rouw.

Op Paaszondag was het niet alleen een slechte dag voor Stijn die betrokken raakte in een valpartij die net voor hem gebeurde.

Wielrennen supportersclub Stijn Devolder Sellewie Deerlijk

De luitenant van Wout van Aert lag niet alleen helemaal onderaan in de crash in Zarlardinge, waarbij hij knie en elleboog havende, de tweevoudige ex-winnaar kreeg ook nog eens slecht nieuws na de aankomst. Zijn 95-jarige grootmoeder Marie-Louise Meurisse was net overleden in het ziekenhuis. “Ik kwam van de koers terug en mijn vrouw Martine meldde het me toen ze van de kliniek kwam. Mijn moeder was er amper een week geleden opgenomen”, aldus Rik Devolder, de vader van Stijn. “Na de wedstrijd heb ik Stijn ingelicht. We zitten in de hoek waar de klappen vallen.”

Devolder hoopt wel klaar te raken voor Parijs-Roubaix.
(bron: Het Nieuwsblad.)

Langs deze weg willen wij namens leden en bestuur van ‘Supportersclub Stijn Devolder Sellewie’ onze oprechte blijken van medeleven overmaken.
Dat zij steun mogen vinden bij elkaar en de goede herinneringen  bewaren van hun geliefde moeder, schoonmoeder, oma, mémé, …

One thought on “Familie Stijn Devolder in rouw.”

  1. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Marie-Louise. Mijn vrouw en ikzelf hebben haar regelmatig gaan bezoeken in het rusthuis Heilige Familie te Kuurne, dat vlak bij ons huis gelegen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *