Geslaagd ledenfeest 2017.

Voorzitter Luc mocht de 105 aanwezigen welkom heten. Hij bedankte hen voor hun trouw lidmaatschap gedurende al die jaren. Als dank voor deze jarenlange steun werd, samen met Stijn, beslist om geen lidgeld te vernieuwen. Iedereen die lid was in 2017 blijft lid tot het einde bestaan van de supportersclub.
Na de mooie toespraak van Luc mochten de genodigden voor een eerste keer aanschuiven voor het koud buffet.
Tussen de gerechten door had Rudy een gesprek met leden en gasten.
Gil D’Heygere, aankomend wielertalent. Werd Belgisch kampioen in 2014 bij de 2de jaars nieuwelingen.
Daarna werd voorzitter Luc gevraagd naar zijn hoogtepunt met de club.
Dirk Demol, jaarlijkse gast bij ons waarvoor dank, werd naar zijn mening gevraagd of Stijn alles uit zijn carrière heeft gehaald tot nu toe.
De jongeren wordt gevraagd naar hun hoogtepunt met de club? Brecht Goerlandt gaf antwoord op zijn gekende humoristische manier.
Speciaal gast dit jaar was Ivan Deschampelaere, die zichzelf even kort voorstelde en vertelde wat zijn band is met Stijn.
Als laatste kwam Stijn zelf aan het woord. Zijn wensen voor volgend seizoen zijn natuurlijk een goede gezondheid en gespaard blijven van tegenslagen.
We hebben héél wat opgestoken van deze mensen. De aanwezigen konden dit gesprek erg goed smaken. Echt, de afwezigen hadden weeral ongelijk!
Tijd nu om het warme gerecht te proeven. Een ijsje als dessert ging er bij de meesten nog vlot in.
Bij een drankje werd er nog lang nagekaart en maakten velen reeds een afspraak om mee te gaan met de bus naar Binche waar in 2018 het Belgisch kampioenschap wordt verreden. Velen schreven de datum van volgend ledenfeest reeds in hun agenda in.

We willen zeker ook de mensen van de drankbediening bedanken voor hun medewerking.
Bedankt iedereen voor uw aanwezigheid en tot volgend seizoen.

Luc, Maurice, Luc en Rudy bedankt voor het vele werk dat jullie opknappen tijdens het seizoen en zeker ook met de organisatie van het ledenfeest.
Het bestuur legt er nu even de riem af om vol goede moed het 12de seizoen als club aan te vatten.
Hier volgen enkele foto’s van het feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *