Jaarlijks ledenfeest 2018.

Jaarlijks lendenfeest 17 november 2018.

Voorzitter Luc Vandepopuliere mocht zo’n 100-tal aanwezigen welkom heten op het 13de ledenfeest. In zijn woordje noemde hij Stijn een fenomeen op gebied van inzet en wilskracht. Hij feliciteerde Stijn ook met zijn contract bij zijn nieuw team: Corendon. Circus. Hij wenste iedereen een prachtige avond en smakelijk eten.
Tussendoor werd ook even stilgestaan bij Michael Goolaerts (op vraag van Stijn zelf). Er werden enkele foto’s uitgehangen in de zaal.
Ook haalden we de herinnering aan Nesten voor de geest. Hij tekende tal van karikaturen voor de club.
Aanschuiven geblazen voor het koud buffet.
Rudy bracht enkele gasten voor de micro.
Voorzitter Luc vertelde dat het B.K. 2019 te Gent één van de hoogtepunten wordt in ons volgend seizoen, dit ter voorbereiding op B.K. 2020 te Ingooigem.
Brecht Goerlandt bracht er de luimige noot in toen hij 4 redenen gaf waarom jongeren ook supporter zijn van Stijn Devolder. Helaas was hij het 3de puntje vergeten (lol). Hij vroeg wel een stemming bij handopsteking of ondervoorzitter Maurice kon aanblijven als bestuurslid daar hij is verkoren als gemeenteraadslid. De aanwezigen vonden dit GEEN cumul en keurden eenparig zijn functie goed. Brecht had de aanwezigen opgewarmd voor de volgende spreker.
Dirk Demol werd gevraagd naar zijn overstap van Trek Segafredo naar Katusha-Alpecin. Hij vindt het zelf een enorme uitdaging om die ploeg terug op de rails te krijgen en iedereen weer gemotiveerd aan de start te krijgen. Alvast veel succes Dirk.
Dirk vroeg daarna nog even het woord. Hij bedankte alle aanwezigen die er jaarlijks aan houden om op het ledenfeest aanwezig te zijn. Dit moet zeker een stimulans zijn voor Stijn.
Stijn werd gevraagd naar zijn verwachtingen voor volgend jaar bij zijn nieuwe ploeg. Hij hoopt er de jonge gasten iets te kunnen bijbrengen en zelf ook nog eens te mogen schitteren in het voorjaar. Toen er werd gepolst naar namen van ploegmaten, werd er goed rond de pot gedraaid. Er werd één naam gevraagd. “Mathieu van der Poel”, was zijn antwoord. Daar we die al wisten, vroegen we een nieuwe naam. Wat denkt u dat hij antwoordde: “David”! Aandringen had geen zin meer.  Hopelijk blijft hij gespaard deze keer van tegenslagen. 2018 was op dat gebied en emotioneel gebied echt een tegenvaller. Veel sterkte Stijn en héél veel succes.
Tamara werd in de bloemetjes gezet terwijl Stijn een mooie fruitmand in ontvangst mocht nemen.
Marc Van Respaille en Roos bedachten Stijn met een mooie trofee naar aanleiding van 25 jaar renner zijn.
Tijd om aan te schuiven aan het warm buffet gevolgd door het dessert. Er werd nog lang nagekaart over voorbij en volgend seizoen.
Bedankt iedereen voor het welslagen van dit feest. We nodigen u nu al uit naar het ledenfeest 2019 wat zal doorgaan op:
zaterdag 16 november 2019.

 

One thought on “Jaarlijks ledenfeest 2018.”

  1. Het was weer eens een gezellig ledenfeest. Hoe kan het ook anders. Blij terugzien van vele leden doet toch echt deugd. Dat Stijn er volgend seizoen nog een jaartje mag bij doen verheugt ons natuurlijk ten zeerste. Mijn vrouw Marie-Rose en ik waren er al heel vroeg bij, om Stijn aan te moedigen in zijn loopbaan en daarom hebben we hem bedacht met een mooie troffee. Stijn is er al 25 jaar geleden mee begonnen en dat wij er ook al als supporter 24 jaar bij zijn, is zeer graag meegenomen. Op naar volgend jaar! Jullie ook toch neem ik aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *