Ledenfeest weerom een waar succes!

19 november 2016u.

Het ‘Buurthuis St.- Lodewijk’ liep zaterdagavond weer vol met dolle supporters van Stijn Devolder.
In een mooi en gesmaakt welkomstwoord door voorzitter Luc en enkele mededelingen door Rudy werd de feestmaaltijd geopend door Stijn en familie. Iedereen mocht naar hartenlust aanschuiven aan zowel het koud als het warm buffet. Een pluim voor traiteur Ronny Soestronck  en zijn team. Alles verliep erg vlot.
Tussendoor werden Stijn en Tamara, naar jaarlijkse gewoonte, gehuldigd.
Het dessert werd ook gesmaakt door iedereen. Kortom het was terug een schot in de roos.
We willen hier ook van harte de mensen van de drankbediening bedanken. We werden op een voortreffelijke manier voorzien van de drank. Bedankt Viviane en team! Hopelijk kunnen we in de toekomst nog beroep doen op jullie.
Bedankt aan iedere aanwezige voor jullie blijvende steun aan de club. Jullie waren echt top en zorgden voor de aangename ambiance.
We kregen ook nog een berichtje van iemand die het bestuur oprecht wilde bedanken voor onze inzet, dag in en dag uit, voor de club. Stijn en Tamara hielden er ook aan om ons en alle aanwezigen te bedanken voor het gezellig feest en aangename sfeer.
We doen het nog altijd met evenveel plezier hoor, maar een bedankje doet deugd.
Nu leggen we er wel even de riem af om dan met volle moed het seizoen 2017 aan te vatten.
Hieronder enkele sfeerbeelden. Ook de nieuwe ledenpet is erop te zien. Eens een ander kleur maar… er is over nagedacht! Groen: kleur van crelan, zwart en wit: hoofdkleuren van willems veranda’s.
Nogmaals dank aan iedereen en tot volgend seizoen.

 Klik op een foto om te vergroten!

One thought on “Ledenfeest weerom een waar succes!”

  1. Het ledenfeest was weer een voltreffer. We waren weer met de vertrouwde leden aanwezig voor een gezellige avond. Bedankt bestuur voor de perfecte organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *