Ledenfeest 21 november 2015, een schot in de roos!

Wij, het bestuur, waren er klaar voor. Alles tot in de puntjes voorbereid, niks kon nog misgaan.
Op vrijdagavond de tent geplaatst. Op zaterdagmorgen bleek dit een goede beslissing te zijn gezien het barslechte weer deze morgen. De zaal werd klaargezet, tafels versierd, we waren klaar. Een rustige namiddag om rond de klok van 17.30u naar de feestzaal te vertrekken. Owwww jeeee toen we er aankwamen. De wind had onze tent verplaats, buizen geplooid. Er zat niks anders op dan die af te breken, geen veldkeuken dit jaar. Gelukkig is er nog een keuken in het ‘Buurthuis Sint-Lodewijk’. Dat probleem was opgelost.
Alle problemen waren nog niet van de baan. De verwarming liet het afweten. Gelukkig was de technieker van dienst snel ter plaatse om ook dit euvel op te lossen. Bedankt daarvoor Henk.
Het feest kon eindelijk beginnen. Supporters en familie Stijn Devolder was ondertussen aangekomen. Een glaasje champagne viel in de smaak. De maaltijd was superlekker.
Wat ook erg in de smaak viel bij alle aanwezigen was het panelgesprek met Stijn Devolder en Dirk Demol. De moderator Hugo Coorevits stelde de interessante vragen aan beiden. We hebben héél wat vernomen over het voorbije seizoen en ook de doelstellingen voor het komende jaar. Eén iets geven we hier graag mee: het team komt aan de start tijdens het Belgisch openingsweekend. Dit werd op applaus ontvangen. Muisstil was het, iedereen wilde niks missen wat er werd verteld. Bedankt Stijn, Dirk en Hugo voor het prachtige gesprek.
Tot in de late (voor sommigen vroege) uurtjes werd er nog nagekaart. Ons 10de ledenfeest was een mooie afsluiter van het seizoen. Bedankt aan alle medewerkers en alle aanwezigen. Zoals altijd: de afwezigen hadden werkelijk ongelijk. Nu al kijken we uit naar het seizoen 2016 waar we als club weer één en ander organiseren. Later méér hierover.

We leggen er als bestuur even de riem af, om vol goede moed 2016 aan te vatten.

Klik op een van de onderstaande foto’s om te vergroten. Bedankt aan de inzenders van foto’s.