Pech, pech, pech, het stopt niet!!!

Wat een gezellige, leuke wielerzondag moest worden voor de club, werd snel een nachtmerrie. Nog voor de rechtstreekse uitzending op TV begon, kwam het onheilspellend bericht binnen: “Devolder zwaar gevallen en uit koers“. Eerst dachten we dat het om een grap ging, maar snel werd duidelijk dat dit waarheid was. Onderstaande foto vonden we kort erna op het net. Stijn had de strijd moeten staken. Jammer, jammer, jammer… Wanneer stopt die pech voor de ploeg? Echt, pech hebben ze genoeg gehad, de rest van het seizoen mogen ze gespaard blijven! O ja, wie zegt dat Stijn ‘alweer’ achteraan het peloton zat, onderstaand artikel bewijst het tegendeel!

val P - R 2015Hieronder het relaas van een sportblad:

Stijn Devolder en Gert Steegmans zijn niet zonder kleerscheuren uit Parijs-Roubaix gekomen. De twee renners van Trek kwamen ten val en moesten opgeven. “Devolder heeft een zware bloeduitstorting opgelopen. Met Gert is alles in orde”, laat hun ploeg weten.

Devolder was bij afwezigheid van Fabian Cancellara aangeduid als kopman bij Trek, maar lang voor de finale zat zijn wedstrijd er op. Op de tweede kasseistrook van de dag, na 105 kilometer, was Devolder het grootste slachtoffer van een valpartij.

“Ik zat goed vooraan gepositioneerd in de koers”, zei Devolder. “Een renner ging in de remmen en ik kwam daardoor ten val. Ik heb bijna vijf of zes minuten geschreeuwd van de pijn. Het is heel jammer dat ik de koers zo moest verlaten.”

Eerst werd gevreesd dat Devolder een spierscheur had opgelopen in de kuit, maar uit onderzoek in het ziekenhuis bleek de diagnose minder zwaar. “Hij heeft een zware bloeduitstorting opgelopen in de rechterknie”, zei de woordvoerder van Trek.

Ook Gert Steegmans kwam ten val en gaf iets later op. “Met Gert Steegmans is alles in orde.”

Proficiat aan de winnaar John Degenkolb.     Zdenek Stybar werd 2de, Greg Van Avermaet 3de. Gefeliciteerd!

[slideshow_deploy id=’511′]

Foto’s vanuit café ‘De Flandrien’.

Bij deze willen we ALLE medewerkers bedanken die op de een of andere manier hebben bijgedragen tot het welslagen van deze 4 dagen café ‘De Flandrien’. Zonder jullie was dit niet mogelijk. Daarom een welgemeende DANK U WEL!

U bedankt die ons één of meerdere bezoeken bracht. Zonder uw steun kunnen wij de club niet levendig houden. Wij, als bestuur, vonden het fijn u zo talrijk te begroeten. DANK U WEL, en tot op een volgende activiteit.

One thought on “Pech, pech, pech, het stopt niet!!!”

  1. Het waren bijzonder gezellige 4 dagen in café DE FLANDRIEN. Eventjes een persoonlijk dipje gehad bij de laatste dag, na het minder goede nieuws van Stijn, maar de entourage heeft mij daarbij een steuntje toegebracht, zodat we verder konden genieten van de goede sfeer. Bedankt Ann.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *