Ronde van Frankrijk

De ‘Ronde van Frankrijk 2015’ behoort tot de geschiedenis. Voor sommigen een mooi ronde, voor anderen een minder mooie. Feit is dat Chris Froome zijn 2de eindzege behaalde en verdiend! De Deelnemerslijst toont ons wat voor capaciteit aanwezig was. Greg Van Avermaet zorgde voor Belgisch succes, ondertussen papa geworden van Fleur. Proficiat Greg en Ellen.  Wie nog won ziet u in overzicht Dagzeges.
Hoe de gele trui van schouder veranderde volgt u in de lijst: Algemeen klassement
De andere klassementen kan u hier volgen:
groene trui Puntenklassement

bolletjestrui: Bergklassement,

witte trui: Jongerenklassement

Toch nog even de supporters gerust stellen. U vernam waarschijnlijk dat Stijn gevallen is aan het eind van de Tour.
Ik stuurde een sms’je en kreeg rond 22.30u nieuws terug van hem. Hij zegt: “Alles OK. Hoofd en nekpijn en wa brandwonden. Voor de rest ok“. Ook hij kan tegen een ferme stoot. We wensen hem een goede rust toe.
Een beeldverslag krijgt u via onderstaande links:
Deel 1: van start tot en met rustdag 1
Deel 2: van rit 10 tot en met rit 16.
Deel 3: van rit 17 tot Parijs.
Door de ogen van supporters.

Alvast veel kijkplezier!

2 thoughts on “Ronde van Frankrijk”

  1. Proficiat aan Stijn die deze zeer zware tour de france tot in Parijs heeft uitgereden, ECHTE renners zijn dat!!!!!!!!!

  2. Na al dat werk dat Stijn heeft volbracht in de Tour voor Bauke Mollema en dan nog uitrijden. Wel Stijn dit is van onschatbare waarde voor Bauke, voor de ploeg TREK, maar ook voor jezelf. Wij zijn heel fier met deze prachtige prestatie. Het heeft ons echt heel veel deugd gedaan. Je hebt gestreden tot je er letterlijk bij viel. Geniet nu maar van een verdiende rust, alhoewel zaterdag je er terug moet staan. PROFICIAT!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *