Zaterdag 4 april.

Zaterdag 4 april: café open vanaf 18.00u.

Gezellige avond met vrienden onder elkaar, tussen pot en pint, een voorbeschouwing van ‘De Ronde’. Voorspellingen worden gedaan, hier en daar zelfs een kleine weddingschap afgesloten. Ieder heeft zijn eigen favoriet(en). Waar elders dan in café ‘De Flandrien’ kan daarover worden gepraat.

Om in de sfeer te komen hebben we enkele oud-renners uitgenodigd. Zegden reeds toe: Jaak De Boever, Rudy Cottenies, Jan Verfaille, …

Het wordt geen nieuwe praatavond, maar er is wel gelegenheid om met hen een gesprek aan te gaan, te polsen hoe zij de Ronde van morgen zondag zien. Misschien wil je foto’s laten signeren, dat alles kan dus.

Aan ambiance zal het ook niet ontbreken. Hiervoor doen we beroep op:

Marino Punk 2

Marino Punk. Deze ietwat excentrieke, doch sympathieke kerel is een muzikant, accordeonist puur sang. Met gekende en minder gekende deuntjes zal hij de ambiance verzorgen, wie weet zelf enkele meezingers ten berde brengen.

Wat heeft Marino met wielrennen te maken horen wij u vragen?. Wel Marino is de schoonzoon van een ex renner, ex sportdirecteur, ex bondscoach, mede koerscommentator. Nu weet u het toch al hé. Nee??? Hij is de schoonzoon van Jose De Cauwer.

Tot in de late uurtjes (of worden het vroege?) zal er een gezellige ‘Rondesfeer’ hangen in café: ‘De Flandrien’.

terug

Vanaf morgen, maandag, méér over het verloop zaterdag en zondag met foto’s.

Zalige hoogdag van Pasen.

Heerlijke wielerhoogdag van de Ronde!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *