En of het een dubbele Hoogdag was…

Eindelijk.. een stralend lentezonnetje, ideaal om de renners te begroeten te Sellewie. Eerst iedereen een ‘Vrolijk Paasfeest’ gewenst met natuurlijk ook de wensen voor een heerlijke wielerhoogdag.       Héél veel supporters wilden samen met ons van deze dag genieten. Ambiance was er, mede dank zij de gastvrijheid van de familie Deconinck die ons een prachtplaats bezorgden om de karavaan te begroeten.

Rond 12.20u was het zo ver. Met toeters en bellen werden de renners onthaald. Mijn god wat gaat dat snel zo’n passage. Ogen te kort om alles te zien. “Dju, ik é em nie gezien”. “Ikke wel”, klonk het hier en daar. Eén ding is zeker: Stijn heeft ons gehoord en gezien.

Rond de klok van 14.00u trokken we naar café ‘De Flandrien’ om de koers live te volgen op groot scherm. Stijn maakte de koers mee, hij was vooraan te vinden. Dat zien we graag. Er kan er maar één winnen, maar mee de koers bepalen is een teken van de goede conditie.

Proficiat aan Alexander Kristoff met zijn zege. En eerlijk, hij is geen onverdiende winnaar. Ook proficiat aan Niki Terpstra (2de) en Greg Van Avermaet (3de).podium 2015

Later op de avond zonden we Stijn volgend sms-je: “Stijn, namens supportersclub Sellewie proficiat met je super gereden koers”.

Een half uurtje later kregen we antwoord van hem: “Mercie, volgende week nog keer proberen“.

Volgende foto’s geven de sfeer weer.

[slideshow_deploy id=’417′]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *