Stijn zeker nog 1 jaar profrenner!

Stijn Devolder vindt onderdak bij een Belgisch team.

Wielrennen supportersclub Stijn Devolder Sellewie DeerlijkStijn kan volgend jaar aan de slag bij het team van Nick Nuyens. De beide partijen kwamen tot een akkoord voor één seizoen. Stijn kreeg te horen dat er bij Trek – Segafredo geen plaats meer was voor hem.

Er is nog geen duidelijkheid betreffende de structuur van het nieuwe pro continentale team met Veranda’s Willems en Crelan als hoofdsponsors. Wel staat de 16-koppige kern zo goed als vast.
Later meer nieuws hierover.
Bron: Het Nieuwsblad van 24 oktober 2016.

Devolder naar nieuwe ploeg Nuyens.
Stijn Devolder, tweevoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen, zal voor de nieuwe ProContinentale wielerploeg rijden die Nick Nuyens wil oprichten. Beide partijen bereikten daarover een overeenkomst. De 37-jarige Devolder was einde contract bij Trek-Segafredo en had geen uitzicht meer op een verlenging bij het Amerikaanse team.
Bron
: Het Laatste Nieuws van 24 oktober 2016.

One thought on “Stijn zeker nog 1 jaar profrenner!”

  1. Wat zijn wij natuurlijk heel gelukkig, want voor het afscheid zijn we nog zeker niet klaar. Nu kunnen we ons rustig voorbereiden daarvoor. Na 22 jaar supporteren voor Stijn, kan je dat zomaar niet loslaten. Eerst nog eens ten volle genieten van de prestaties van onze Stijn. Dit zal nog meer dan vorige jaren kunnen, daar de ploeg Belgisch is. Hopelijk zal Stijn nog eens een mooie overwinning behalen, zodat we met zijn allen nog eens kunnen samen vieren. Wij duimen alvast voor U Stijn. Succes gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *